dijous, 29 de maig de 2008

Esnobisme - Platja Llarga

MAIL ENVIAT PER LA PLATAFORMA SALVEM LA PLATJA LLARGA

Aquest diumenge, 1 de JUNY, a les 8 del vespre,
la PLATAFORMA "SALVEM LA PLATJA LLARGA"
organitza un CONCERT a la sala ZERO de Tarragona. Tocaràn per salvar la platja OSCÀRBOLES (amb acompanyament de guitarra acústica, flauta travessera i saxo), i el grup de so mestís "TUMBUCTÚ".

L'entrada serà un donatiu de 4 euros, per tal d'ajudar a solucionar l'actual dèficit econòmic de la campanya, d'uns 2.200 €.

Aprofitem per adelantar que aviat completarem el nom de la campanya i de la plataforma (serem la "Plataforma per salvar la Platja Llarga, la Waikiki i Rocaplana"), ja què haurem d'estendre la nostra lluita ciutadana per salvar també el tan especial bosc de la Marquesa, al final de la Platja Llarga, amb les seves meravelloses cales, on es prepara un Pla de gestió, acordat entre la Subdelegació de Costes, la Direcció General del Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, etc.etc., amb idees com ara la de posar 5 baranes a dalt de la Waikiki, pedra de mamposteria per reforçar els seus bellíssims penyasegats, una escala d'un metre d'amplada que descendria pel bel mig de la platja, etc., segons se'ns va confirmar a la nostra entrevista amb el Subdelegat de Costes a Tarragona del Ministeri de Medi Ambient.
El dia 17 tindrem una entrevista amb la nova directora del Medi Natural, Nuria Buenaventura, per tal d'explicar-li que ni a Tarragona, ni tampoc a Barcelona i altres indrets, on també molta gent s'estima aquestes platges, no volem que es toquin aquests paratges litorals tan verges i bells.
Lola Paniagua Valle i Montse Bosquet Ardèvol, portaveus de la campanya.
Telèfon de contacte: 690700191

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Com ens hem tornat tant esnobs? És a dir, últimament veig la gent passar amb més ulleres de D&G, Ray-Ban, etc. I no, no en fan rebaixes. Veig amb la gent amb un esnobisme total, com si "ser de poble" o tindre costums mundanes estigués mal vist. Les marques no són res nou, però si n'és la importància tant gran que han adquirit. Cada dia passegen més Tous, Custos, Lacostes, D&G, CK, etc. i qui no s'ho pot permetre, va al mercat i es fa amb una falsificació. Sóc jo, o cada dia hi ha més pijes i pijos?

Això va relacionat amb el tema d'avui. Algun il·luminat de l'Ajuntament va anar al Bosc de la Marquesa i va intentar baixar a la Waikiki. Com que va veure que allò era insegur per a les persones, va decidir que potser seria millor fer-hi escales i assegurar el terreny per a què "ningú es fes mal". Fins aquí d'acord. El problema el trobem quan es tracta d'un ESPAI NATURAL, que encara no ha patit distorsions per la interferència de l'espècie humana, i per tant HA DE SEGUIR AIXÍ. Allà no només hi van persones!! Si hi fas escales, és molt probable que distorsionis el medi natural. Si hi fas escales, és molt possible que allò sigui un niu de turistes que ho deixaran fet una merda. Si hi fas escales, és molt possible que el següent pas sigui fer un xiringuito. I, si hi fas escales, és molt possible que allò deixi de ser una platja naturista, nudista. Precisament és la falta d'influència de l'ésser humà el que fa que aquelles terres siguin tant atractives. Per què tocar-les? Si ens caiem i no sabem arribar-hi, doncs no hi anem! Per què fotre a la gent que si que pot arribar-hi sense matar-se? És un BOSC, una RESERVA NATURAL. Ens l'han de fotre així com així? Per què la gent s'ha tornat tant esnob?

Llàstima que no pugui anar al concert perquè estic d'examens (i un diumenge no crida molt...), però ja de pas en faig propaganda. ^^

Que vagi bé!!

4 comentaris:

Assur ha dit...

O_O també hi ha un pla per lilar-la al bosc de la marquesa ?? Ara si que anire a les manifestacions ... amb lo que m'agrada a mi aquell lloc T__T putos politics com si no hi haguessin altres coses importants a fer que no pas extendre el ciment arreu del litoral

Charlotte_Black ha dit...

??????????? Guillem lo del bosc de la marquesa porta temps... crec.. en fi.. no em ficaré en fregats polítics


Jusmus!!!!!!!!!!!!!

Hola! jo porto molt de temps amb blogger i no em deies re de re!!! ranci!!

un peto i ja ens veurem x aki ^^

Clara

Charlotte_Black ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Charlotte_Black ha dit...

he borrat un missatge xk sortia repetit^^u