dijous, 29 de maig de 2008

Notícies sorprenents

Jutgen un home per haver gravat la sogra al vàter amb una càmera oculta

Barcelona. "La meva intenció era destruir la cinta perquè ningú descobrís el que havia fet." Així es va defensar ahir Enrique Cardona, acusat d'haver gravat amb una càmera oculta la seva sogra mentre feia les seves necessitats al vàter de casa seva, a Corbera de Llobregat, el 2006. La fiscalia i l'acusació particulars consideren que és responsable d'un delicte contra la intimitat i reclamen una pena de 3 anys de presó. / L.S.

--------------------------------------------------------------

Perdona...? M'agradaria saber la raó per la qual aquest home va gravar la seva sogra. Són ganes, eh?

--------------------------------------------------------------

Treserras afirma que "ja no hi ha obstacles tècnics ni polítics" per a la reciprocitat de TV3 al País Valencià
Diu que només falta que el govern espanyol aprovi el decret pel múltiplex

ACN/Granollers. El conseller de cultura i mitjans de comunicació, Joan Manuel Treserras, va anunciar ahir que "ja no hi ha obstacles tècnics ni polítics" per fer possible l'acord de reciprocitat entre el govern català i el valencià que permetrà veure TV3 al País Valencià i Canal 9 a Catalunya. Per Treserras, depèn del fet que el Consell de Ministres aprovi el decret -enllestit des del gener-. En un comunicat, el vicepresident valencià, Vicente Rambla, va instar al Ministeri d'Indústria a aprovar el decret pel múltiplex.

--------------------------------------------------------------

Haurem d'agrair a la crisi econòmica que, per fi, catalans i valencians, som com germans? La política blavera anticatalanista del PP ha arribat a la seva fi. Només queden alguns brots en alguns partits residuals com DN o E2000. De totes maneres, podem dir que per fi els Països Catalans tindran nexes d'unió, perquè es comença per tv3 i s'acaba amb un AVC (Alta Velocitat Catalana) passant per Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, Castelló, València i Alacant. Esperem que aquest gir del PP valencià faci que els valencians actualment anticatalanistes siguin altre cop manipulats pels mitjans de comunicació i vegin Catalunya com un país amb una cultura semblant a la valenciana i una llengua comuna. Somiar és de franc.

--------------------------------------------------------------

Que vagi bé!!

2 comentaris:

Assur ha dit...

Osti jusma tens un blog ? xDD pensava que ja ho havies aparcat !! bueeno si realment lo de la sogra no te gaire sentit ... però jo tinc un dubte xD no erets tu el que dies que tv3 ja no era lo que era que eren uns manipuladors sociates ? ... bueno suposo que xq mani aqella dona picopata d'erc canvii alguna cosa aixi poder si qe fara alguna utilitat

pongamosquehablo ha dit...

no, realment continua sent sociata per molta monica terribas que hi hagi. El que passa és que... tu has vist c9? allò és com antena 3 però amb menys sentit encara. xD bàsicament és més una cosa de germanor amb els valencians, que ja era hora que n'hi hagués, que m'agradi o no que hi hagi tvc al pv. Recordem que el múltiplex aquest ens permetrà veure a tots els catalans (PV, Catalunya, Balears) els nostres canals en català (C9, TVC i IB3).