dijous, 14 d’agost de 2008

Plutó planeta!

Quan érem petits en ensenyaven que al Sistema Solar, dins la Via Làctia (per cert, quina putada per algú que no tolera la lactosa... xDD), hi havia 9 planetes: Mercuri, Venus, La Terra (per què aquest té article i els altres no?), Mart, Júpiter, Saturn, eeeeehm.... tal tal i Plutó. XD Ara em fa pal buscar aquests dos que em falten. -.-"Fa 2 anys els científics van decidir que Plutó no arribava a la categoria de planeta pròpiament, i que era una estrella més. Quina desil·lusió per als escolars, molts dels quals tenien en Plutó el seu planeta preferit (el meu era Saturn ^^)!!! Arran d'això va sorgir una campanya totalment freak a favor de l'atorgació de planeta a Plutó des d'internet.

Com a curiositat, abans d'avançar més, diré que Plutó fou un planeta descobert pels americans (l'únic, de fet, fixeu-vos que tots tenen noms de la mitologia greco-romana). Els molt subnormals van posar-li "Pluto" (en homenatge al famós personatge dels dibuixos animats).

Doncs bé, el cas és que ara es tornen a reunir els científics per tornar a discutir-ho, i és que si un americà diu una cosa, aquesta cosa esdevé una completa veritat irrefutable. I qui ho discuteixi és un puto roig de merda homosexual i terrorista islàmic.

Per això...4 comentaris:

gbn_tgn ha dit...

si ja és fotut el dret d'autodeterminació a la Terra, per posar-se a fer-ho ara a nivell via lactial... hehe

pongamosquehablo ha dit...

el poble plutonià té dret a decidir sobre el seu estatus!

roger-hiska ha dit...

et falten urà i neptú, despres venia plutó.

pues si, plutó te dret a ser un planeta més! si ens van enseñar q ho era d petits ara no val dir q no ho és XD

ale q freak

Spanta ha dit...

Cito textualment:

"Plutó no arribava a la categoria de planeta pròpiament, i que era una estrella més"

Essent Plutó una estrella més, com es possible que no caiguem en la conta que realment el sistema solar no es solar, és plutar. Com ja sabeu nens, les estrelles (o estels) son mooooolt més grans que els planetes, i aquests giren al seu voltant.

Torno a citar textualment:

"Com a curiositat, abans d'avançar més, diré que Plutó fou un planeta descobert pels americans (l'únic, de fet, fixeu-vos que tots tenen noms de la mitologia greco-romana). Els molt subnormals van posar-li "Pluto" (en homenatge al famós personatge dels dibuixos animats)."

...

Si tinguesis un minim coneixement de mitologia greco-romana sabries que Plutó es el deu roma del infern. Si casualment es deia Plutó, per cert si te sona mes el seu nom grec es Hades. Segur que aquest te sona. Disney, els del gos Pluto tambe van fer una peli on sortia.