divendres, 9 de gener de 2009

Aquí no en cau

Nevarà. El cel és ben tapat, i els núvols m’indiquen que tenen ganes de descarregar. Segur. Avui neva. Amb aquestes baixes temperatures, si cau alguna cosa, serà neu.

Relatsencatala.cat

La demarcació s'abriga i mira al cel

Les mínimes sota zero es van generalitzar ahir a les comarques tarragonines, on avui es preveuen nevades fins al litoral

Carregats de bufandes, guants i barrets i amb la vista posada al cel, esperant la neu. Així van viure ahir les comarques del Camp de Tarragona i l'Ebre una de les jornades més fredes d'aquest hivern, mentre les diferents administracions es preparaven per a l'episodi de nevades que es preveia que s'iniciés durant la nit i matinada al sud de la demarcació. Avui, si es compleixen els pronòstics, les precipitacions en forma de neu podrien arribar a acumular gruixos de fins a vint centímetres a partir dels 400 metres d'alçada, tot i que alguns flocs podrien arribar a agafar fins a nivell del mar. L'onada de fred es va deixar notar ahir especialment a punts de l'interior del Camp de Tarragona.

El Punt


Els tarragonins també volem neu! En cau a tot arreu dels Països Catalans, i a Tarragona ni una miqueta!!!! >.<

Que en caigui i, si pot ser, el dia 14 pel matí tallant totes les vies de comunicació (trens inclosos) amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona. ^^

2 comentaris:

gbn_tgn ha dit...

al final res de res... només saben posar-nos les dentetes llargues.

Això sí, no se si t'has enterat, perquè no ho han dit gaire, però... HA NEVAT A MADRID!

Josep M. ha dit...

De debò? XD Doncs no me n'havia assabentat! És que als mitjans no ho diuen. Normal, estem en un país normal on no cal que ens informem de certes coses que no ens afecten.