dilluns, 12 de gener de 2009

Neix una nova iniciativa al Facebook!

"Volem l'edició en català del Diari de Tarragona!", així es titula una nova iniciativa popular oberta ahir mateix al portal "Facebook" per tal que els i les habitants o gent d'origen d'aquesta zona (Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre), a més de qui vulgui adherir-s'hi per simpatitzar amb la causa, manifestin la seva voluntat que hi hagi una edició en català del Diari de Tarragona. En menys d'un dia ja ha estat objecte de més de 50 adhesions i s'espera que algun polític o alguna personalitat se'n faci ressò i entre tots puguem fer que el Diari de Tarragona, per fi, tregui l'edició en català.

Roguem als que s'hi adhereixin que convidin a les seves amistats a unir-se perquè així poguem ser més gent i tindre més pes.

http://www.facebook.com/group.php?gid=43124797294

Tanmateix, per als despistats, una edició catalana del Diari, més enllà de la seva ideologia reaccionària, espanyolista i manipuladora, comportaria la possibilitat que els lectors d'aquest poguessin llegir en català les notícies de la publicació més important de la nostra terra. La normalització lingüística ha d'abraçar tots els àmbits, no només els catalanistes i polititzats. El català ha de ser una llengua d'ús comú perquè poguem ser un país normal. Com a precedent, cal apuntar l'edició catalana del Periódico o la del Segre, molt importants per a la normalització lingüistica del català.

I si no teniu Facebook, feu-vos-el, encara que només sigui per a aquestes iniciatives (moltes han tingut èxit i s'han complit!), com va ser el meu cas.

3 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA !!!!

salutacions

Té la mà Maria - Reus ha dit...

no es cap rialla sarcàstica, és que em pensava que explicaves un acudit

salutacions

Té la mà Maria - Reus ha dit...

tu et dius anarquista català, si el que hauries de fer és ni comprar-lo aquest diari fatxenda i del opus, tot en el meu respecte a la teva persona eh !!!

salut !!