dimecres, 18 de març de 2009

Tornen els temps de rebel·lió

Fa un temps vaig comentar la meva desesperança en el fet que hi hagués algun tipus de revolució amb la consolidació del capitalisme a més gran escala. Que amb aquesta societat completament adormida seria impossible fer moure un sol dit a ningú.

Avui m'he aixecat, he posat els Matins de Tv3 i he vist com uns estudiants de la Universitat de Barcelona tallaven la Gran Via a l'alçada de la Plaça Universitat, davant de l'edifici de Lletres. Amb aquesta excusa, els Mossos d'Esquadra, la nostra policia, ha començat a atonyinar els i les estudiants que passaven per allà. Un munt de peces de roba i de material ha quedat estès enmig de la carretera mentre els nostres salvadors agafaven la porra i feien la seva feina, com si d'anys passats es tractés.

Sigui quina sigui la raó contra la qual lluitaven (en aquest cas, Pla Bolonya, tancaments, expulsions...), les mesures que han pres les forces de repressió no han sigut les adequades.

Felicitats a tots aquells qui lluiten dia rere dia. A tots aquells que fan possible que molts ens aixequem i cada dia tinguem més raons per lluitar i donar-vos suport.