dimarts, 26 de maig de 2009

Ens prenen per imbècils (i alguns ho són)

Inicio el seguit d'entrades que dedicaré a les eleccions europees (7-J) amb una de les coses més clamoroses que podem trobar-hi. El PSOE s'hi presenta amb una llista amb grans noms, entre els quals hi ha Magdalena Álvarez, l'ex-ministra de Foment del govern espanyol, i es veu que això no li ha fet gaire gràcia al director de màrqueting del Partit dels Socialistes de Catalunya (filial del PSOE a Catalunya), així que ha ideat una estratègia força enginyosa que consisteix a no posar-la a la llista de la butlleta del dia que anem a votar.

(clica per veure-ho ampliat)

No sé si això és denunciable o entra dins d'aquest joc polític de a veure qui enganya més. Però el cert és que ja toca una mica els collons, ja que, per qui no ho sàpiga, les eleccions europees són per a llistes estatals. Per tant, les butlletes han de constar amb els noms de tots els qui votes, crec jo.

Tot plegat va en consonància amb la manera com té el PSC i el PSOE en general de fer-nos la informació política més infantil. "Si tu no hi vas, ells tornen", "No votis als culpables de la crisi", etc. Sempre criminalitzant els rivals d'aquest bipartidisme fastigós i amagant els seus propis errors amb eufemismes, promeses incomplertes, i mà de ferro (o mà esquerra).

Suposo que, en aquest cas, el PSOE no cal analitzar-se més, per a les eleccions. Si penseu en votar-los, recordeu les il·legalitzacions caciquistes (Iniciativa Internacionalista, l'última víctima) i antidemocràtiques, la seva manca de projecte polític més enllà de quatre frases boniques que no s'acaben complint, i la dependència que tenen del govern de Madrid, el qual no farà res per Catalunya (ni la oficialitat del català a la UE, ni res que tingui a veure amb naltros).

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Copa, Lliga i Champions!!!!

Anònim ha dit...

Si miras la lista del PSOE (no PSC) sí que sale el nombre de Álvarez, y muchos más, no como en esta papeleta en la que salen poquísimos. (Mira en la web dedicada a las elecciones europeas).

No te alarmes tanto por no encontrar el nombre de la señora Magdalena en el PSC.

Anònim ha dit...

eres patético, deja ya de escribir

Josep M. ha dit...

No sóc jo el patètic que s'amaga darrere l'Anònim. A partir d'ara que sàpigues que els anònims no podran escriure, així m'estalviaré la feina d'esborrar la teva merda de missatges.

I en relació al que dius... quan anem a votar la butlleta que hi haurà a Catalunya serà la que he penjat, no la real. Qui menteix ets tu, espanyolista fill de puta (veus, això ho puc dir jo perquè sóc el creador del blog, quan en tinguis un podràs insultar tothom qui vulguis ^^).