diumenge, 3 de maig de 2009

La Bola del Drac

Ja que vaig perdre'm la Fira de la Música al Carrer per culpa d'amics que no saben apreciar la sort que tenim en poder gaudir d'un espectacle com aquest a vint minuts de casa... us deixo aquí l'últim videclip dels Amics de les arts, que duu el nom de "per mars i muntanyes".Tenen cançons millors, sí, però qui li diu que no a un homenatge a Bola de Drac? Aquella Bola de Drac que fa més de mitja dècada que no posen a la televisió catalana i que, per tant, ens l'hem d'empassar en espanyol -amb el seu doblatge pèssim-, o bé també podem optar per dirigir-nos al youtube i, un rere l'altre, anar veient-los tots en el doblatge que molts consideren dels millors (segons les votacions de certs congressos, el doblatge valencià seria el millor, jo no hi trobo gaire diferència, excepte pel fet que parlen apitxat).

L'altre dia pensava que una sèrie que en el seu dia era de masses, avui dia li queda poc per convertir-se en una sèrie de culte. Com tantes d'altres. Però és curiós que se segueixin fent figuretes (que ja no valen 1.995 ptes i tenen una qualitat força millor), pòsters, pel·lícules (i em refereixo a la nova d'animació, no a aquella cosa d'imatge real)...

En fi, ens fem grans, xiquets. Només esperem que algun dia aconsegueixi acabar la col·lecció de volums de Bola de Drac en català.

1 comentari:

Tondo Rotondo ha dit...

A Vila-seca s'ho curren, com a mínim en propostes com la d'aquesta fira.

D'altres temes n'hauríem d e parlar...