dijous, 20 de maig de 2010

El 30 de maig, tots cap a Barcelona!


El dia 30 de maig es fa una manifestació a Barcelona per reclamar els cabals de l'Ebre i per reivindicar un nou model de desenvolupament no basat com fins ara en xuclar els recursos de les "comarques" cap a Barcelona. I és que els transvasaments, depuradores, centrals nuclears, tèrmiques i eòliques, no són cap altre símptoma que necessitem produir més energia de la que el territori consumeix per vendre-la a llocs massificats que prefereixen no acollir cap d'aquestes instal·lacions. El Camp de Tarragona i, sobretot, les Terres de l'Ebre, hem complit els requisits no ja mínims sinó màxims de "solidaritat" amb la resta de Catalunya i vist que això no s'atura cal dir prou. Prou de deixar morir el Delta de l'Ebre, prou de vendre els recursos naturals a les empreses i trobar-nos després que no ens són indispensables 30.000 transvasaments per sobreviure.
Per un canvi de model, el 30 de maig tots cap a Barcelona! Ebrencs, tarragonins, reusencs, vallencs, "camperols" en general, alcem-nos, per un ús propi dels recursos!

Jóvens-Tarragona ha organitzat uns busos. Només cal que els envieu un correu:


Mentrestant, pots afegir el gif que pots veure al costat al teu blog o web per donar-hi suport i difondre la convocatòria.