dissabte, 4 de desembre de 2010

Va de lipdubs d'Obrint Pas

Fa si fa no fa un mes va sortir el lipdub de Vic, un lipdub anomenat "per la independència", amb estelades, colles de cultura popular, equips esportius i molta, moltíssima gent.Ara, però, ha sortit el LIP3DUB de Porrera, un lipdub que va comptar amb la col·laboració de TV3 entre d'altres. Aquí hi ha menys estelades, com és lògic, ja que no va ser tan "popular" com el de Vic, però donada la particularitat del poble i el fet que sigui d'aquí al costat, doncs li dóna un valor molt especial. Curiositats que m'agradaria comentar:

- Obrint Pas té el monopoli de Lipdubs independentistes professionals a Catalunya?
- Quin coi de càmera, tu! Qui la pogués fer anar!!!
- Al final del lipdub, quan entren a la Plaça Catalunya (concert), podeu veure-hi 3 cartells penjats dels arbres i de l'escenari amb el lema "Cap Estatut ens farà lliures".
- Malgrat ser un lipdub independentista (la lletra, més d'una estelada, etc.), el poble sencer s'hi va sumar, fins i tot els cellers i l'Ajuntament, i no cal dir ja TV3, Estrella Damm, etc.
- Només he trepitjat el poble un cop, de camí a la gravació d'un reportatge sobre la Vilella Alta, i ens vam parar al mateix bar (Cafè Antic) on juguen al futbolí el fals i el vertader Lluís Llach.
- Qui parla al final i diu "Surt al carrer i participa" va ser diputat sociata farà uns anys. Curiós, si més no.
- Aquí podeu veure-hi la preparació del lipdub mitjançant un reportatge de Vilaweb. Molt interessant.

Felicitats a tots els que hi vau participar, per fer conèixer el poble i el territori, i sobretot per fer de tot un poble un moviment.

2 comentaris:

Reyes ha dit...

I rellevant també la bandera de No al cementeri nuclear :D

Josep M. ha dit...

Doncs sí, no l'he destacada però també és molt rellevant!